Op zaterdag 27 augustus vindt de 6de editie plaats van het festival We love the 90’s in ’t Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft wereldartiest Shaggy als hoofdact weten te strikken voor het 90’s festival. Shaggy heeft diverse hit noteringen gehad in de Nederlandse top 40, waarvan de nummers ‘Angel’ en ‘Wasn’t me’ de nummer één positie hebben behaald.

‘We programmeren steeds grotere en ook steeds meer artiesten. De laatste jaren is ons festival enorm gegroeid. De muziek uit de jaren ’90 is breed, we proberen altijd een goede mix te maken tussen Eurodance en Happy Hardcore. Met een wereldster als Shaggy komen we tegemoet aan de vraag van een groot deel van onze bezoekers’, zegt organisator Daan van den Nouweland.

ShaggyWe love the 90’s is met 35.000 bezoekers het grootste 90’s festival van Nederland. De Hakkuh Tent, met alleen maar Happy Hardcore artiesten, wordt dit jaar nog groter gemaakt vanwege het succes in 2015. Naast ‘Mr. Boombastic’ treden nog meer bekende artiesten op zoals Paul Elstak,  Mental Theo, Cappella en Marusha.