Het aftellen is begonnen, nog maar 10 nachtjes slapen tot Festival deBeschaving op zaterdag 2 juli. Goed nieuws: de zomer komt er aan en de tuinen staan in volle bloei! Het festivalprogramma is enorm uit de kluiten gewassen: in de Botanische Tuinen vind je dit jaar 7 podia omringd door veldprogramma in alle hoeken en gaten. Kom lekker verdwalen en ontdekken, of kijk stiekem toch even op het programma met blokkenschema en plattegrond op de website van het festival. Daar vind je ook het nieuwe toegevoegde programma i.s.m. The Village en Giels Talenten. Met de playlists op Spotify en Deezer kom je in ieder geval direct in zomerse sferen!

De poorten van het festivalterrein openen om 12:00 uur. Op de speciaal daarvoor gemaakte blog lees je de laatste tips & tricks, en via het Facebook event blijf je op de hoogte van alle updates.

De kaartverkoop gaat hard en in de voorverkoop zijn de tickets goedkoper dan aan de deur, dus als jij en je vrienden nog geen kaartje hebben gekocht dan wordt het nu tijd om je vrienden te mobiliseren!

TIVOLI AFTERPARTYDiep in de Groef dj’s en Bankra Bike Soundsystem helpen je tijdens het festival om je dansbenen alvast te strekken, daarna gaat het feestje door tijdens de afterparty in TivoliVredenburg met o.a. SKIP&DIE soundsystem en dj St Paul. Hint: Op het festival worden polsbandjes uitgedeeld waarmee je met korting naar binnen kunt. Check het Facebook event voor meer info en crash na de afterparty lekker in een van de hotelkamers met late checkout die de organisatie goedkoop heeft weten te regelen.

MET U-OV NAAR DE BOTANISCHE TUINENVanaf 2 juli vertrekken alle bussen op Utrecht CS vanaf de nieuwe halte op het Jaarbeursplein. Lijn 28 brengt je heen en weer naar deBeschaving, en vertrekt dus vanaf een nieuwe halte (G1 op het Jaarbeursplein). Verdwalen kan bijna niet want er staan genoeg hulptroepen die je de weg wijzen naar de juiste bushalte, en jij krijgt de primeur! Kom je met eigen vervoer? Er zijn voldoende parkeerplaatsen rondom het terrein. Check vooral even de route en zorg dat je lekker vroeg vertrekt, want het programma begint al om 12:00 uur.