Music Plaza op 3 juni bij Keymusic Rotterdam

Music Plaza op 3 juni bij Keymusic Rotterdam

Het Pinksterweekend wordt goed ingeluid op zaterdag 3 juni bij Keymusic Rotterdam! Tijdens Music Plaza woon je de hele dag demo´s, clinics en concerten bij. En dat voor nop!

Musicmaker Stage
Op onze eigen Musicmaker Stage trappen om 12:00 uur producer/drummer Robert Biesewig (o.a. Fresku, Bo Saris) en producer/toetsenist Mark Pattiapon (o.a. Brace, Ali B, Sandra van Nieuwland) af met een clinic over muziekmaken in dienst van ‘het liedje’. 

Daarna is het aan Shirma Rouse (ex-The Voice) om haar soulvolle stem over de Musicmaker Stage te laten ronken. Vervolgens knallen Diona Fox & her Ragdolls hun Rotterdamse popjazz door Keymusic.

Intieme set Pinkpop-kraker
De grootste naam die je wellicht op Music Plaza gaat zien is Chris Ayer. Zijn mix van poëtische teksten en catchy songs werken verslavend. Met vijf albums op zijn naam, een flinke muziekcarrière op zak en een plek op de Pinkpop-maandag, mag je Chris zeker niet missen tijdens Music Plaza.

Met Joris Lutz als afsluiter op de Musicmaker Stage laten we ons verrassen. Joris maakt namelijk van iedere situatie iets bijzonders! Als maker van sketches, liedjes en programma’s op maat heeft Joris veel ervaring en zal hij de Musicmaker Stage een passende behandeling geven!

Music Plaza 2017
Ceintuurbaan 191, Rotterdam
Zaterdag 3 juni
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Bekijk volledig programma op www.keymusic.com

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen