Het is een feest met Zebrahead en The Bottom Line in Dynamo

Op zondagavond 22 september staat de Californische band Zebrahead met supportact The Bottom Line in Dynamo Eindhoven. De show is niet uitverkocht en de aanvang lijkt wat langzaam op gang te komen, maar om acht uur trapt The Bottom Line de avond af met een goede hoeveelheid energie.

Om half 8 worden de deuren geopend naar de mainstage van Dynamo Eindhoven. Het lijkt wat rustig, maar de zaal druppelt langzaam maar zeker wat voller. Ondanks dat de show niet is uitverkocht lijkt de zaal een vrolijke sfeer te hebben en zeker ook zin te hebben in een avondje feesten. Het bier wordt geschonken, mensen zijn al gezellig samen aan het meezingen met de muziek die vooraf wordt gespeeld en het is duidelijk: het publiek heeft zin in Zebrahead.

Vier heren betreden perfect op tijd de stage en stralen een enorme energie uit: The Bottom Line heeft er duidelijk zin in. De band opent met de track “Reasons” en de gasten lijken nog even warm te moeten worden, maar al snel krijgt het voorprogramma het publiek mee met “She Makes Me“. De band doet zijn best om het hele publiek mee te trekken: mee klappen, meezingen en springen. En na een paar minuutjes lukt dat. Iedereen doet mee en aan het einde van de set lijkt iedereen het goed warm te hebben. Zelfs zijn er hier en daar wat zweetdruppeltjes te vinden. Een lekkere start van de avond.

De avond wordt afgesloten met het toepasselijke nummer “Anthem“. De crowd zingt dit gezamelijk uit volle borst mee en het is het lijflied van alle fans. Het hele publiek zweet zich een ongeluk maar iedereen heeft nog energie voor de laatste track: iedereen gaat helemaal uit zijn dak. Wanneer de show voorbij is komen “Bohemian Rhapsody” en “I Will Always Love You” nog even langs op tape waarbij de band gracieus het publiek uitzwaait.

Een geweldige, energieke avond! Het is altijd feest wanneer Zebrahead in het land is en de band stelt nooit teleur. Voor het publiek keer op keer een feestje. Een aanrader voor iedere fan en voor een ieder “who likes to party party“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp: