Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Fresku.

Fresku is hét bewijs van de kracht van het internet. Zonder singles of een greintje airplay slaagde de Eindhovense rapper er in om louter via YouTube een enorme fanbase op te bouwen in Nederland en België. Anno 2015 kreeg Fresku eindelijk de media-aandacht die hij verdient. Payback was er met ‘Zo Doe Je Dat’, een single die de tweederangse status van zwarte muziek op radio en tv aankaart. Het bijbehorende album ‘Nooit Meer Terug’ (Top Notch) werd door pers en publiek warm onthaald.

Het is duidelijk, Fresku heeft een uitgesproken mening en is niet bang om daarvoor uit te komen. Intelligente raps, sociaal commentaar op het scherpst van de snee en een gezonde dosis zelfspot, verpakt in dope beats en een logge hiphopproductie. Live even hard als op de plaat: niet te missen!

Meer informatie en kaarten op http://www.cactusmusic.be