Op 20 november bracht Yellow Claw hun debuutalbum ‘Blood For Mercy’ uit op Mad Decent. Het langverwachte album dat wordt geprezen om zijn creativiteit en diversiteit overstijgt alle verwachtingen al binnen een week na de release. ‘Blood For Mercy’ bestormt de nationale en internationale album charts en staat momenteel op #1 in de Billboard Heatseekers Albums Chart, op #1 in Billboard’s Top Dance & Electronic Albums en het album behaalde de #3 positie in de Beatport Top 10 Releases.

Een van de singels van het album ‘In My Room’ is een samenwerking met Ty Dolla $ign, Tyga en DJ Mustard en is binnen een week meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube. Naast ‘In My Room’ bevat ‘Blood For Mercy’ samenwerkingen met grote namen zoals, Tiësto, Pusha T, Flux Pavillion, Becky G, Beenie Man en Barrington Levy.

De release van het album was tegelijkertijd ook het startsein voor de Blood For Mercy wereldtour, dat afgelopen weekend werd afgetrapt in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. De tour die al zo goed al uitverkocht is gaat na Stockholm, Parijs en Berlijn onder andere door naar Brazilië voor Electric Daisy Carnival en Amerika, waar het trio optreedt in steden als San Francisco, Las Vegas, Chicago en New York.