Gedurende het weekend van 1 tot en met 3 juli strijken naar verwachting meer dan 20 verschillende nationaliteiten neer in Beek en Donk om WiSH Outdoor te bezoeken. Het populaire Brabantse cross-over Electronic Dance Music (EDM) festival is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid in binnen- én buitenland. Dit jaar zal het festival haar 10e editie op feestelijke wijze vieren. De organisatie heeft aangekondigd ook dit jaar weer een hoop verrassingen in petto te hebben voor haar bezoekers. In navolging van de bekendmaking van enkele artiesten gedurende de afgelopen weken, presenteert het festival haar complete line-up.

Line-up vrijdag | 1 juliDe aftrap van WiSH Outdoor op vrijdag 1 juli belooft direct veel spektakel. Dit jaar presenteert het festival voor het eerst een extra hardstyle area op vrijdag. Niemand minder dan Radical Redemption, Atmozfears, Frontliner, Audiotricz en NSCLT zullen de hardere muziekstijlen vertegenwoordigen op de eerste dag van het festival. Liefhebbers van het populaire muziekgenre EDM kunnen ook hun hart ophalen aan de line-up op vrijdag. De absolute headliner op vrijdag is DVBBS. Het mateloos populaire Nederlands-Canadese dj duo zal op vrijdagavond het programma op de mainstage afsluiten. Daarnaast zullen o.a. Jay Hardway, Headhunterz, Curbi en Funkmaster B hun opwachting maken op vrijdag 1 juli.

Line-up zaterdag | 2 juliOp zaterdag biedt het festival ruim 10 verschillende podia met talloze muziekstijlen. De meest energieke tweeling op het gebied van Dance, NERVO, zal met hun beats de Devoted (house/EDM) area op zijn vesten doen laten schudden, net als Yellow Claw, “love them’till it hurts”, Sander van Doorn, DBSTF en Ummet Ozcan. De Dedicated stage (de andere open air mainstage) biedt ook een gevarieerd programma met namen als Adaro, B-Front, Code Black en Wildstylez (hardstyle). Zoek je toch een ander soort avontuur? WiSH Outdoor biedt avonturiers een groot spectrum aan area’s; van Techno tot Deephouse.

Line-up zondag | 3 juliLast but not least sluit de Surprising Sunday het weekend af. Op de mainstage kunnen bezoekers genieten van een breed programma aan topartiesten. Zo zal niemand minder dan Guus Meeuwis voor het eerst in de geschiedenis van WiSH Outdoor een optreden geven. Samen met andere artiesten van Nederlandse bodem zoals Racoon, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, The Dirty Daddies & Nielson wordt het wederom één groot feest. Daarnaast zullen er ook genoeg Dance area’s zijn waar de muziek vol glorie uit de speakers zal klinken. Op de Delicious Dutch stage zal er een speciale set door FeestDJRuud worden gedraaid en heeft de organisatie gehoor gegeven aan de vraag om één van de meest legendarische zondagoptredens van WiSH Outdoor een vervolg te geven. Charly Lownoise & Mental Theo zullen gezamenlijk de Delicious Dutch stage afsluiten. Tevens zal er op zondag voor het eerst een speciale 18+ area op het terrein te vinden zijn.