Forever Amy’ is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden.

Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten. Een ontroerend eerbetoon op de verjaardag van Amy Winehouse aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Deze week geven we een aantal kaarten weg voor het concert van Forever Amy op 7 oktober in De Vorstin in Hilversum.  Om kaarten te winnen like je onze Facebook pagina en deel je dit bericht op je timeline. Wie weet win jij kaarten voor dit concert!