Broken Brass is next level brass music. Energiek en explosief, de energie van brass wordt gemixt met de drive van electropunk, de flow van hiphop en de attitude van rock ’n roll.

De band heeft de afgelopen jaren al menig festivaltent en podium omvergeblazen en is nu uitgebreid met de Nieuw-Zeelandse zanger Isaac McCluskey, die met zijn vocals nog een extra laag power toevoegt. Op 9 maart komt Broken Brass met een nieuwe single en de Nederlandse clubtour start op 14 maart.

Maxazine mag kaarten weggeven voor één van de shows van Broken Brass! Wil jij die kaarten winnen? Like dan Maxazine en vermeld onder het bericht naar welke show je zou willen gaan. *

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.