Albert Hammond komt dit najaar naar ons land voor een reeks concerten. De levende legende zal in een avondvullend programma al zijn grootste hits ten gehore brengen. Albert Hammond brengt al vijf decennia op rij hits en dan is het onmogelijk om hem niet een van de grootste artiesten allertijden te noemen.

Niet alleen schreef hij hits voor zichzelf, als ‘Free electric band’, ‘I don’t wanna die in an air disaster’, ‘Down by the river’, ‘I’m a Train’, ‘Give a little love’ (samen met Albert West) en ‘It never rains in Southern California’, ook schreef hij veel wereldhits voor anderen. Want wie kent niet ‘Don’t Turn Around’, dat door Tina Turner, Aswad en Ace of Base drie keer de hitlijsten heeft gehaald. Of ‘Nothing’s Gonna Stop Us Now’ van Starship, Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’, ‘The Air That I Breathe’ van The Hollies of ‘When You Tell Me That You Love Me’ van Diana Ross. Zelfs wereldhit ‘To All the Girls I’ve Loved Before’ van Julio Eglesias en Willy Nelson komt van de hand van Albert Hammond.

Het is bijna onmogelijk om de Top 2000 samen te stellen zonder minimaal 10 hits van de hand van deze rasartiest. Daarom is Maxazine er trots op partner te zijn van de 2017 tournee van Albert Hammond. Hammond beleeft in zekere zin zijn tweede jeugd, want nadat hij lange tijd uitsluitend als songwriter en producer achter de schermen actief was, verlangde hij terug naar het podiumgevoel dat hem als artiest de energie gaf om zijn werk te doen. Maxazine en Albert Hammond passen als eeuwigdurende liefde voor muziek perfect bij elkaar, en als partner van zijn tournee geeft Maxazine tot aan de start van zijn tournee kaarten weg. Iedere zondag kun je kaarten winnen voor een van zijn tien concerten in Nederland.

Deze week geven we een aantal kaarten weg voor het concert van Albert Hammond op 15 november in Schouwburg Venray. Om kaarten te winnen, like je https://www.facebook.com/maxazine en deel je dit bericht op je timeline. Wie weet win jij een paar kaarten voor levende legende Albert Hammond!