Na ‘Goldilocks’ en ‘Dead End Kids’ heeft het Vlaamse Wardrobe met ‘Vexed Question’ een derde single uitgebracht. Dit is de volgende stap naar een volwaardig album dat hopelijk in december kan worden uitgebracht.

De band rond Antwerpenaar Johan Verckist klinkt op deze derde net iets lichter en frisser dan het voorafgaande duo. ‘Vexed Question’ gaat volgens Johan” zo’n een beetje over alle hete hangijzers die onze wereld beheersen. En dat het soms ook wel eens leuk zou zijn om daaruit te stappen en te zeggen: Zoek het allemaal maar uit!”

Het nummer is gebouwd rond een lekkere basisvibe waarover Johans Warme stem, met rauw randje, zijn spel mag spelen. Toetsen en gitaar spelen het spel frivool mee, met ruimte voor een wavy gitaarsolootje naar het einde toe. Het klinkt enerzijds vertrouwd binnen het Vlaamse muzieklandschap (o.a. De ‘oude’ Balthazar), maar anderzijds ook verrassend genoeg om met spanning uit te kijken naar het nieuwe album. Van goede Belgen krijgen we bij Maxazine nooit genoeg!!!