Vandaag brengt zangeres Fridolijn de video van haar nieuwe single ‘Truth Or Dare’ uit. De video werd geschoten ten tijde van de lockdown, waardoor er naast Lieuwe Roonder (tevens de co-producer van de single) achter de camera, geen team was om deze video te maken. Dit heeft geleid tot een pure, ietwat rauwe videoclip. Beelden die perfect aansluiten bij de openhartigheid van het nummer. ‘Truth Or Dare’ is de tweede, nieuwe single die Fridolijn dit jaar heeft uitgebracht.

De muziek van Fridolijn wordt gekenmerkt door een eigen, beeldende stijl die kan worden omschreven als dromerige folktronica. Na het uitbrengen van albums met haar band Finn Silver en haar solodebuut ‘Catching Currents’ uit 2015 markeerde de single release ‘Merry Go Round’ in april 2020 een nieuw begin voor de artiest. ‘Merry Go Round’ tikte al binnen een paar dagen 10.000 streams aan op Spotify.

Hoewel zij voor sommigen wellicht een nieuwe naam is, heeft Fridolijn een indrukwekkende staat van dienst; ze behaalde meer dan 2 miljoen streams op Spotify, speelde op internationale podia en festivals als Billboard Live in Tokyo & Osaka, North Sea Jazz Festival, The Tabernacle London en Concertgebouw Amsterdam.