Taylor Swift schopt tegen schenen en breekt records

Taylor Swift schopt tegen schenen en breekt records

Taylor Swift heeft een nieuw nummer uit en de wereld zal het geweten hebben.

De voorbije weken maakte Taylor haar fans extra nieuwsgierig door heel korte filmpjes te posten van wat uiteindelijk een slang bleek te zijn. Tijdens de MTV Video Music Awards (VMA’s) afgelopen zondag verblijde Taylor de wereld met een videoclip bij haar nieuwe single ‘Look What You Made Me Do’.

Taylor breekt alle records

Haar videoclip werd op 24 uur tijd meer dan 30 miljoen keer bekeken. Daarmee doet ze het een pak beter dan Adele die met de videoclip van ‘Hello’ op ‘amper’ 27,7 miljoen views op 24 uur blijft steken. Gemiddeld werd de nieuwe videoclip van Taylor Swift dus meer dan 1,5 miljoen keer per uur bekeken.

Ook op Spotify scoort Swift: op de dag dat het nummer uitkwam, werd ‘Look What You Made Me Do’ meer dan 8 miljoen keer beluisterd.

Wat de clip extra speciaal maakt?

Taylor steekt de draak met iedereen die haar ooit maar iets in de weg heeft gelegd. Zo zie je verwijzingen naar Katy Perry, Kanye West, Kim Kardashian, haar ex Calvin Harris en …zichzelf.

‘Look What You Made Me Do’ is de eerste single van het album ‘Reputation‘ dat later dit jaar verschijnt.U kunt meer van het nieuws op de bron lezen