De legendarische singer-songwriter Stevie Nicks, met een solo carrière van 30 jaar, komt met nieuwe versies van haar eerste twee solo albums. De albums ‘Bella Donna’ en ‘The Wild Heart’ komen op 4 november uit. Beide titels komen in een 2CD Deluxe versie en op enkel CD en LP met het originele, geremasterde album. Deze nieuwe versies komen ook beschikbaar via de digitale kanalen.

Nicks nam haar solo debuut ‘Bella Donna’ op met producer Jimmy Iovine na het Fleetwood Mac album Tusk en de daaropvolgende tour. Het album met klassiekers erop als ‘Edge Of Seventeen’, ‘Stop Draggin’ My Heart Around’ (met Tom Petty and the Heartbreakers) en ‘Leather And Lace’ (met Don Henley) werd een enorm succes.

‘Bella Donna: Deluxe Edition’ bevat niet eerder uitgebrachte versies van ‘Edge Of Seventeen’ en ‘Leather And Lace’ en daarnaast ook obscure opnames zoals ‘Blue Lamp’ afkomstig van de Heavy Metal Soundtrack en ‘Sleeping Angel’ afkomstig van de Fast Times At Ridgemont High Soundtrack. Verder staat er op de deluxe edition live versies van ‘Bella Donna’ en diverse Fleetwood Mac favorieten, opgenomen bij een live performance in 1981.

In 1983 kwam Nicks terug met haar tweede album, ‘The Wild Heart’. Op dit album zijn hits terug te vinden als ‘Stand Back’, ‘Nightbird’ en ‘I Will Run To You’ (met Tom Petty and the Heartbreakers). ‘The Wild Heart: Deluxe Edition’ bevat een niet eerder uitgebrachte versie van ‘All The Beautiful Worlds’ een sessie uitvoering van ‘Wild Heart’ en ‘Garbo’, het B-kantje van ‘Stand Back’.