De afgelopen jaren bleven de geruchten aanhouden, komt er nu wel of niet een reünie van de Spice Girls. Nu blijkt het er toch echt van te gaan komen. De dames hebben de plannen bekend gemaakt om in 2016 op tournee te gaan, echter zonder Victoria Beckham. Zij heeft voor de eer bedankt omdat ze het te druk heeft met haar zeer succesvolle modelijn. De meidengroep bracht in 1996 hun debuutsingle ‘Wannabe’ uit en willen het 20-jarig jubileum van deze nummer 1 hit vieren met een wereldtournee.

Volgens een bron zou er zeer veel vraag zijn naar een reünie van de Spice Girls, dit door de nostalgie rond het 20-jarig jubileum van hun eerste release. Vorige maand vloog Mel B naar Londen om in het geheim de plannen te bespreken met de andere drie dames. De wereldtour zou zeer lucratief zijn voor ze, voor de concerten zouden de ‘girls’ ieder een slordige 10 miljoen pond aan hun banksaldo mogen toevoegen.

De laatste keer dat de Spice Girls samen op het podium stonden was in 2012 tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen.