Donderdagavond zette Anouk in Café Casablanca de boel op zijn kop! Samen met volkszanger en trouwe Holland Zingt Hazes-artiest Peter Beense beklom zij spontaan het karaokepodium en zette een heerlijk Hazes nummer in. En dit bleef niet onopgemerkt! De opnames die in de kroeg gemaakt zijn, gingen over het internet. Anouk bevestige de dag erna via social media dat zij op de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes 2017 op het podium zal staan en producent LiveLane maakte bekend Anouk én Peter Beense toe te voegen aan de line-up! Daarmee worden zij toegevoegd aan een lijst geweldige artiesten, want naast Anouk en Peter staan ook Johnny de Mol, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Willeke Alberti in maart in de grootste bruine kroeg van Nederland.

 

In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt spectaculairder dan ooit tevoren, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. Door middel van de allernieuwste hologramtechnieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Een unicum voor een Nederlands concert!

De kaartverkoop voor Holland Zingt Hazes 2017 gaat hard, want vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zijn intussen uitverkocht! Om alle fans de kans te geven deze bijzondere jubileumeditie bij te wonen, heeft LiveLane half oktober nog een extra concert aangekondigd. Holland Zingt Hazes 2017 vindt op 18, 23, 24 en 25 maart plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome. Meer informatie over de concerten en tickets zijn te vinden op www.hollandzingthazes.nl.