Niets is zo betoverend dan het zoete geluid van melodie, een bas die je hart sneller doet kloppen en een beat die je voeten wil testen. Een feit over Skipp O-Seven (echte naam Florian Beyer) is, dat je moet weten dat hij het kon gewoon niet kon laten. Het is precies waarom hij zich heeft toegelegd op het creëren van de kunstvorm waar we allemaal door geraakt zijn: muziek.

Skipp O-Seven werd in 1990 geboren in Bielefeld, in Noordrijn-Westfalen, Duitsland en Skipps jeugdherinneringen hebben altijd een eigen soundtrack gehad. Zijn vader was gitarist in een band en toerde door het land, totdat hij later zijn eigen muziekstudio bouwde, die werd gebruikt voor live-opnames met verschillende bands. Dat ontstak de vonk die later de grote passie van zijn zoon zou laten branden In 2009 was Skipp O-Seven vastbesloten om zijn passie naar een hoger niveau te tillen en leerde hij de kneepjes van het dj-vak. Na een paar jaar oefenen werd hij resident DJ bij een van de grootste webradiostations van Duitsland. Rond dezelfde tijd evolueerde zijn passie voor EDM naar de fijnere niche van Trap-muziek.

In 2016 nam Skipp O-Seven zijn eerste diepe duik in muziekproductie. Nu, in 2020, is Skipp O-Seven klaar voor zijn nieuwe doel; zich op te werken in de muziekbizz, een aanhang van fans op te bouwen en om de geest te blijven verbazen met het juiste geluid en gevoel.

Zijn nieuwste, ‘Waiting For You’, is geen typisch Trap-nummer. “As a friend got the idea to create some “Western Parts” between the hooks I was very sceptical in the first moment and did not really know what I should make here….one evening as we were sitting together on the project he suddenly started to whistle the “Western” melody and I thought: ‘Yeah that´s cool’!”, aldus Skipp O-Seven.