De Revival tour volgt op de release van Selena’s nieuwe album ‘Revival’ waarmee ze haar tweede nummer 1 notering in de Billboard 200 behaalde en een kleine 775 miljoen downloads op Spotify wereldwijd. Met de eerste drie singles  “Good For You,” “Same Old Love” en “Hands to Myself bereikte ze de nummer 1 positie van de Amerikaanse radio top 40. Inmiddels heeft de zangeres bijna 7 miljoen albums en 22 miljoen singels wereldwijd verkocht.

Selena zegt over de nieuwe tour: “I’ve put my heart into making this tour something very special.  I cannot wait to travel through Europe and see everyone!”

Voor ‘Revival’ ontving Gomez lovende kritieken. Entertainment Weekly noemt het een van de meest gestroomlijnde en vooruitstrevende albums. Volgens Rolling Stone is dit het geluid van een herboren nieuwe grote popartiest die een geweldige groei heeft doorgemaakt. USA Today zegt dat Gomez met dit album op zijn minst een aantal sceptische Instragrammers de dansvloer optrekt met haar coole, groovy electro-sound.Complex is lyrisch en schrijft: Gomez komt terug met een album vol oorstrelende songs met aansprekende teksten die de basis vormen voor de 14 nummers en geïnspireerd zijn door verschillende stijlen uit de jaren 80.