Robbie Williams zal volgend jaar een concert geven in het Goffertpark in Nijmegen. Op 4 juli zal het concert plaatsvinden. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 11 november om 11:00 via Ticketmaster. Op woensdagochtend om 10:00 is er een presale via de officiële website van Robbie Williams.

Ook zal hij op 8 juli optreden als headliner op het Werchter Boutique festival in Werchter. Het is niet de eerste keer dat Robbie Williams op het Werchter terrein speelt. Vorig jaar stond hij er ook op het TW Classic festival.

De bekroning van de prestigieuze Brit Icon Award viert Robbie Willliams vanavond met een speciale one-off show in de Troxy in Londen. Met deze speciale onderscheiding treedt hij in de voetsporen van Elton John en David Bowie, de enige twee artiesten die met dezelfde award zijn onderscheiden. De Icon Award wordt alleen uitgereikt aan artiesten die een blijvende impact hebben gemaakt op de Britse cultuur.

De concerten zijn onderdeel van zijn nieuwe tournee ter promotie van zijn nieuwe album ‘The Heavy Entertainment Show‘ dat vorige week verscheen.