Een maand nog! Het muzikale gedeelte is nu helemaal rond met de toevoeging van Afterpartees. Omdat wij zelf groot fan zijn, wilden we ze graag het hele weekend bij ons houden. Naast een show op het Sportveld en een DJ-set in de nacht, organiseren ze ook de afterpartee in De Bolder. Voor zowel jazzfanaten als popliefhebbers is er superjazz van BRUUT!, Amerikaanse rootsmuziek komt van Haagse band Smutfish en Meindert Talma brengt een ode aan het leven van kunstenaar en verzetsstrijder Hendrik Nicolaas Werkman, wat muzikaal begeleid wordt door The Melisma Saxophone Quartet.

St. Paul is dit jaar wederom presentator van Into The Great Wide Open en muzikale host op het Sportveld. Verder kan er gedanst worden met: Der Wolfshund, Gijsbert Kamer & John van Luijn, De Gemene Mixmeesters, @-CHILL-e, Jan & Adriaan’s Vrijdagmiddagdisco en DJ Dab. Tussen de bands door wordt de fraaiste muziek gedraaid dankzij DJ Taco, DJ Vrijmoed en Wiekes.

De blokkenschema’s van Into The Great Wide Open volgen binnenkort. Kijk voor het volledige programmaoverzicht op de programmapagina.