Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Bring Me The Horizon is een metalcoreband uit de Engelse plaats Sheffield (Yorkshire) en werd opgericht in 2004; de bandleden kwamen uit verschillende groepen. Ze hebben elementen van deathmetal en metalcore in hun muziek, waardoor hun genre omschreven wordt als deathcore. De naam is afgeleid van de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl waar Jack Sparrow aan het einde zegt “Now, bring me that horizon”

Ze hebben in het verleden getoerd met bands als Lostprophets, The Blackout, Killswitch Engage en The Haunted. In 2007 deden ze een tournee in het Verenigd Koninkrijk met de metalcoreband I Killed The Prom Queen. Ook speelden ze op het Download Festival 2007 in juni, waar onder andere ook Iron Maiden en Slayer speelden. In 2011 toerde de band met Architects en The Devils Wears Prada door Europa.