De legendarische Britse singer-songwriter Paul Weller begon zijn rijke carrière eind jaren ’70 als de gitarist en frontman van de punkband The Jam. Weller wordt gezien als een van de meest invloedrijke artiesten uit de geschiedenis van de britpop. Door zijn succes met The Jam werd de frontman bekroond tot ‘The Modfather’ en was hij een groot voorbeeld voor latere Britse grootheden als The Stone Roses, The Smiths en Oasis.

Tijdens de laatste jaren van The Jam creëerde Weller een fascinatie voor soul, wat ertoe leidde dat hij de band Style Council startte in 1983. Terwijl deze carrière voorzette, ontwikkelde Weller zijn interesse in veel andere muziekgenres als jazz, pop en zelfs house muziek. Uiteindelijk leidde dit tot een solo carrière in de jaren negentig. Onder zijn eigen naam bleef Weller succesvolle albums als ‘Wild Wood’, ‘Stanley Road’ en ‘As Is Now’ uitbrengen.

PAUL WELLER21 mei 2020 – Paradiso – Amsterdam22 mei 2020 – Doornroosje – Nijmegen23 mei 2020 – 013 – Tilburg24 mei 2020 – De Oosterpoort – Groningen