Paul McCartney komt naar Nederland! Volgend jaar zal de ex-Beatle optreden in het Goffertpark in Nijmegen. Een definitieve datum is nog niet bekend, maar wij gokken dat er morgen meer duidelijkheid zal komen vanuit MOJO.

McCartney zal in juni 2020 op tournee gaan door Europa. Optredens in Italië en op het Engelse Glastonbury zijn inmiddels bekend gemaakt. 18 juni zou een erg mooie datum zijn, aangezien de artiest die dag precies 78 jaar wordt.

McCartney stond in 2016 voor het laatst in Nederland. Toen was hij headliner op Pinkpop. Het was een jaar na zijn 4 optredens in Ziggo Dome in Amsterdam. De zanger maakte furore met The Beatles en Wings, maar trad de laatste jaren zelf op met eigen hits. Ook trad Sir Paul McCartney met regelmaat op met andere grootheden, zoals Michael Jackson (‘The girl is mine’) en Stevie Wonder (‘Ebony and ivory’). Paul’s grootste hit na The Beatles, was ‘Mull of Kintyre’, dat hij uitbracht samen met zijn band Wings. Of die gespeeld zal worden is de vraag, wel zal hij muziek brengen van zijn laatste album ‘Egypt Station‘ en zijn nieuw uit te komen album. Zijn laatste single ‘In A Hurry’ zal vrijwel zeker gespeeld worden in Nijmegen.