Time For Three is een Amerikaans klassiek geschoold strijktrio bestaande uit de mannen Nick Kendall, Nikki Chooi en Ranaan Meyer. Hun vrolijke en aanstekelijke muziek loopt uiteen van klassiek tot country, van rock tot jazz, van hiphop tot pop. Met een ongewone mix van virtuositeit en een volledige beheersing van veel verschillende muzikale genres zorgt Time For Three voor onvergetelijke optredens.

Het drietal is van alle markten thuis: eigen arrangementen en uitvoeringen van Bach en Brahms kunnen langskomen, maar ook mash-ups van hits van de Beatles, Kanye West, Katy Perry, Justin Timberlake en nog veel meer. We kunnen niet wachten om te zien wat ze voor ons in petto hebben tijdens Night of the Proms in Ahoy, Rotterdam. De kaartverkoop voor het concert is reeds gestart.

Eerder maakte de organisatie van Night Of The Proms de eerste drie namen bekend die op de aankomende editie zullen optreden. Chaka Khan, Tom Chaplin van de Britse band Keane en Natasha Bedingfield zijn de eerste drie namen die er dit jaar zullen optreden.

Chaka Khan begon in de jaren ’70 als frontvrouw van de funkband Rufus, Khan wordt vaak de “Queen of Funk” genoemd. De zangeres mocht in haar lange carrière al tien keer een Grammy Award in ontvangst nemen, geschat wordt dat ze wereldwijd al zo’n 200 miljoen albums heeft verkocht.

Natasha Bedingfield scoorde vorig decennium hits met ‘Unwritten’, ‘These Words’ en ‘Soulmate’. Tom Smith scoorde met Keane hits als ‘Somewhere Only We Know’, ‘Everybody’s Changing’ en ‘Is It Any Wonder’.

De drie artiesten zullen zowel op de Belgische als de Nederlandse editie van Night of The Proms optreden. De Nederlandse editie zal op 19 november plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. De Belgische editie vindt plaats op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november in het Sportpaleis in Antwerpen en op zaterdag 12 november in de Ethias Arena in Hasselt.