‘Eén kans per meisje’, dat is de gloednieuwe single van The Grassroots Movement. De twaalfkoppige band uit Wetteren die Nederlandstalige Funk, Soul en Hip Hop naadloos aan elkaar naait.

Twee jaar na hun voorgaande single, ‘Piloot’, vond de band dat het tijd werd om met nieuw werk naar buiten te komen. De typische ‘Grassroots’-vibe is bij deze nieuwe nog duidelijk hoorbaar. De hyperactieve raps van Clifferd en Swieso sleuren u doorheen hun kijk op liefdes- en vriendschapsrelaties. Het vrolijke, meezingbare refrein, ondersteund door de stevige blazerpartijen, zal u geen kans geven om stil te blijven zitten.

Ondanks deze bizarre periode slaagt The Grassroots Movement erin om met deze single de zomer nu al in uw eigen ‘kot’ binnen te brengen. Ook de videoclip, bestaande uit zomerse throwbacks, doet iedereen verlangen naar de betere tijden die komen! Relax, geniet en dans. Je hebt maar één kans. The Grassroots Movement zat gedurende de maand februari in The Greenhouse Studio van Ward Snauwaert. Het spreekt voor zich dat er tijdens deze maand op meer gebroed is dan slechts één single…