Op 20 november vindt er een nieuwe editie plaats van het muzikale familiefestival Familieduycken met als band niemand minder dan VOF de Kunst. VOF de Kunst gaat een kindervriendelijk concert geven waar zowel nummers als ‘Dikkertje Dap’ als ‘Kopje Koffie’ voorbij komen, voor jong en oud dus. Naast een optreden zijn er ook verschillende activiteiten die aansluiten bij het thema ‘Altijd Jarig’. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Duycker.

Omdat genieten van muziek van alle leeftijden is organiseert Duycker Familieduycken, een muzikaal familiefestival waar zowel de kinderen als de ouders een leuke middag hebben. Het is een feest voor de hele familie. Ouders laten hun kinderen in een leuke, veilige en ongedwongen sfeer kennismaken met een poppodium en popmuziek. Het thema van deze editie is ‘Altijd Jarig’ en wat is er nou leuker dan op je verjaardag een concert meemaken, meedoen aan de Family Cupcake Cup, verjaardags zeskamp spelen en natuurlijk op de foto met het hele gezin als partyband.

Van 1996 t/m 2006 speelde V.O.F. de Kunst (in samenwerking met Erik van Muiswinkel) familievoorstellingen voor uitverkochte zalen en waren ze de eerste band met popmuziek voor kinderen. Voorstellingen als ‘Dag Giraf’ ,‘Ik ben lekker stout‘, ‘Vanaf Hier Nog Vijf Kwartier‘, ‘Apekooien‘ en ‘Beesten‘ waren te zien in de Nederlandse theaters. In 2016 maakt de band nog steeds popmuziek maar niet alleen meer voor de kinderen. Speciaal voor de ouders worden ook alle ‘grote mensen’ hits van V.O.F. de Kunst weer uit de kast gehaald. 1 Kopje Koffie, Als ze lacht dan lacht ze echt, Oude liefde roest niet en niet te vergeten Suzanne. Kortom een feel-good meezingconcert voor iedereen. Waar nummers van ‘Dikkertje Dap’ tot ‘Kopje Koffie’ voorbij komen.