Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielson’s teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Hij brak door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” aldus Nielson. Natuurlijk zullen de Nederpophits ‘Beauty & De Brains’, ‘Sexy Als Ik Dans’, ‘Hoe’ en ‘Mannenharten’ niet ontbreken.

09 november De Spot Middelburg10 november Grenswerk Venlo15 november Luxor Live Arnhem16 november Metropool Hengelo18 november Paard Den Haag22 november Mezz Breda23 november Podium Victorie Alkmaar24 november Patronaat Haarlem30 november Neushoorn Leeuwarden01 december Hedon Zwolle02 december Effenaar Eindhoven08 december De Vorstin Hilversum13 december Trix Antwerpen14 december Oosterpoort Groningen21 december De Pul Uden22 december Tivoli Utrecht