Op donderdag 13 juni komt Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child met een show in Paradiso Amsterdam. Garrix zal zijn show geheel belangeloos doen, en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij bekend in de ochtendshow van Qmusic.

Garrix: ‘’War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun. De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z’n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom ook niet wachten om het nog een keer te doen!’’

De kaartverkoop voor de show start vrijdag 10 mei om 10.00 uur via www.warchild.nl/martingarrix. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 50 euro. Justin Mylo zal het voorprogramma verzorgen op de avond zelf.

Van 27 mei t/m 31 mei maakt iedereen ook kans op tickets bij Qmusic. Meespelen kan door een SMS te sturen zodra de oproep daarvoor te horen is op Qmusic. Via het sturen van deze SMS doneer je automatisch aan War Child. Uit alle donaties worden elke dag winnaars getrokken die verblijd worden met twee tickets.

Momenteel is het werk van War Child voor kinderen in conflictgebieden belangrijker dan ooit tevoren. Uit de meeste recente onderzoeken blijkt dat 1 op de 5 kinderen wereldwijd opgroeit in een conflictgebied. Vandaar dat Martin Garrix en Paradiso hebben besloten om samen met War Child de krachten te bundelen voor een tweede editie van ‘Martin Garrix voor War Child’ in Paradiso. Garrix en Paradiso doen dit wederom 100% gesponsord, wat betekent dat de volledige opbrengst van de avond naar de psychosociale zorg, bescherming en onderwijs van kinderen in oorlog gaat.