De organisatie van Balaton Sound heeft bekendgemaakt dat Martin Garrix is toegevoegd aan de line-up van het festival. Eerder werd de komst van Armin van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis en Oliver Heldens al bevestigd. Speciaal voor de Benelux festivalgangers zal een festivaltrein vanuit Antwerpen en Eindhoven naar het festival rijden. De tiende editie van het Hongaarse festival vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 juli 2016.

Line-upMet de bekendmaking van Martin Garrix ziet de line-up van de 2016 editie er als volgt uit:

A$ap Ferg / Armin van Buuren / Fritz Kalkbrenner / Hernán Cattáneo / Lost Frequencies / Macklemore & Ryan Lewis / Martin Garrix / Oliver Heldens / Paul van Dyk / Robin Schulz / W&W

De komende maanden zullen meer acts bekend worden gemaakt. Balaton Sound wordt door veel Nederlandse festivalbezoekers gezien als een exotisch alternatief voor de populaire en vaak uitverkochte dancefestivals in de Benelux.

Balaton Sound ExpressDeze zomer zal voor het eerst een speciale festivaltrein vanuit België en Nederland naar het festival rijden: de Balaton Sound Express. De Balaton Sound Express is geïnspireerd door de Sziget Express, die jaarlijks duizenden festivalgangers vanuit Nederland naar het Sziget Festival in Boedapest vervoert.

In de Balaton Sound Express bevindt zich een partywagon waar gedurende de treinreis Nederlandse en Belgische DJ’s muziek draaien en aan de bar eten en drinken te koop is. Speciaal voor de treinreizigers openen de Balaton Sound campings een dag eerder en wordt er een pre-party georganiseerd op een boot op het Balatonmeer.

TicketsTickets voor Balaton Sound kunnen worden gekocht via de website van het festival. Meer informatie over de festivaltrein is hier te vinden. De Balaton Sound Express wordt georganiseerd in samenwerking met Festival.Travel, officieel reispartner van het festival.

Voor een impressie van het Balaton Sound Festival (aftermovie 2015-editie) en de Balaton Sound Express (teaser) bekeken worden: