Tijdens het Amsterdam Dance Event zal Martin Garrix in samenwerking met A’DAM Music School een masterclass ‘produceren’ geven aan 15 jonge talenten. Martin Garrix is sinds de start van A’DAM Music School ambassadeur en staat er om bekend zich graag in te zetten voor jong talent. Tijdens de masterclass krijgen de deelnemers tips & tricks van Martijn en de kans om hem persoonlijke vragen te stellen.

A’DAM Music School is een initiatief van de A’DAM Toren wat zich richt zich op de begeleiding in de ontwikkeling van zoveel mogelijk jong talent. De stichting is er voor kinderen en jongeren die zich op een bijzondere manier onderscheiden, maar richt zich vooral op de talenten die wél over een muzikale gave beschikken en niet de middelen hebben om een ontwikkelingstraject te kunnen bekostigen.

Ben jij een Amsterdammer tussen de 14 en 18 jaar oud en heb je de ambitie en het talent om te draaien of te produceren? Stuur dan nu je motivatie en je beste, door jou zelf geproduceerde track in via deze link: http://adammusicschool.nl/masterclass/. De 15 gelukkigen worden door Martin Garrix zelf en een team van professionals geselecteerd. Opgeven kan van 6 tot en met 12 oktober.