Met een nieuw album in het vooruitzicht komt Mamas Gun in mei 2020 terug naar Nederland. De band onder leiding van Andy Platts, o.a. bekend van het succesvolle Young Gun Silver Fox, komt naar Bird (Rotterdam), Paradiso Noord (Amsterdam) en Grenswerk (Venlo). De kaartverkoop start op vrijdag 29 november om 10:00 uur via de websites van de podia.

Mamas Gun is een diverse, pittige en steengoede liveband bestaande uit vijf leden, onder leiding van zanger, componist en producer Andy Platts. Dave ‘eighties’ Oliver is verantwoordelijk als toetsenist met een rijke muzikale achtergrond. Als gitarist springt Terry ‘Spiller’ Lewis er zeker uit. Hij heeft ervaring opgedaan door te werken met onder andere Marvin Gaye, Leon Ware (producer van Michael Jackson) en Lewis Taylor. Basgitarist Cameron ’the Mounty’ Dawson is het jongste lid maar er klinkt een oude ziel in zijn muzikale capaciteiten. De nieuwste toevoeging aan de band, drummer Chris Boot, geeft de band een extra dimensie met zijn energieke en memorabele stage shows. Door deze unieke combinatie staat Mamas Gun garant voor een geweldig concert.

Begin 2018 bracht Mamas Gun hun laatste album ‘Golden Days’ uit. Met dit album hebben ze duidelijk een bepalend meesterwerk geleverd. De eerste twee singles werden tevens toegevoegd aan de BBC Radio 2 playlists. Ook stootte de band Madonna van de troon als #1 internationale act in de Japanse airplaylijsten. Mamas Gun is zonder twijfel een band om in de gaten te houden. Het langverwachte nieuwe album zal in het voorjaar van 2020 uitgebracht worden.