Vandaag maakte Lil Kleine in deze video bekend dat ‘Het Album’ op 20 september zal verschijnen. Van dit album verschenen onlangs de singles ‘Het Geluid’ en ‘Dichterbij Je’. Iedereen die in de voorverkoop een order plaatst krijgt een plek op de grootste Gouden Plaat ooit. In totaal zullen er maar liefst 20.000 namen op de award worden gegraveerd.

“Het krijgen van een Gouden Plaat is altijd een magisch moment dat alleen maar mogelijk is door al mijn trouwe fans. Om deze ervaring nu met hun te kunnen delen is echt heel bijzonder voor me.”– Lil Kleine

Iedereen die een plek op de Gouden Plaat wil bemachtigen kan ‘Het Album’ bestellen. Een paar werken voor de release datum van ‘Het Album’ wordt er een speciale link met actiecode verstuurd. Hiermee kunnen de pre-orderaars hun naam (of die van iemand anders) doorgeven. Vervolgens ontvang je een persoonlijk filmpje van het grafeerproces, waarop te zien is hoe jouw naam wordt geplaatst op de Gouden Plaat. Wanneer en hoe de Gouden Plaat wordt onthuld is nog geheim. Onder de pre-orderaars worden tevens een paar plekken verloot voor een exclusief event dat gekoppeld is aan ‘Het Album’.

Dichterbij JeNa ‘Het Geluid’ volgde vorige week de tweede single van Het Album: ‘Dichterbij Je’. De bijbehorende persoonlijke clip, waarin zijn verloofde Jaimie te zien is, heeft inmiddels meer dan een miljoen views en te pakken en is al een week trending op YouTube.