Op zaterdag 7 oktober a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Poppodium De Peppel in Zeist voor een spetterende Classic Rock Night met AC/DC by AC/DC UK (GB), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses en The Ultimate Classic Rock Experience by MUCK. Wereldhits als Whole Lotta Rosie, Highway To Hell, Sweet Child O’Mine, Paradise City en de beste nummers van o.a. Queen, Dire Straits, Led Zeppelin zullen deze avond voorbij komen. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Poppodium De Peppel, Montaubanstraat 106 in Zeist, opent haar deuren om 19.30 uur.

AC/DC by AC/DC UK (GB)Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren. Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber. AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. Zo speelden ze o.a. op CoverFest (PL), Paaspop / Grolsch Festival (NL), Mockfest / Tribfest / Mathew Street Festival (UK), maar ook in historische zalen als the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC. AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!

Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ RosesSlash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N’ Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N’ Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

The Ultimate Classic Rock Experience by MUCK4-mans Pop, Rock coverband MUCK uit Den Dolder brengt de beste nummers van o.a. Queen, Dire Straits, Led Zeppelin en vele andere wereldbands die bepalend zijn geweest voor de muziekgeschiedenis. MUCK kent slechts één motto: “We doen het goed, of we doen het niet!!!” En goed doet MUCK het zeker! Niet voor niets is de band onlangs uitgeroepen tot beste coverband van de Benelux tijdens haar deelname aan ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’. Met nummers als One Vision van Queen, Pianoman van Billy Joel en de eigen interpretatie van Help! van The Beatles speelde MUCK zich naar de 1e plaats bij de publieksstemmen en ontving hiervoor ‘The Clash of the Cover Bands Public’s Favourite Award 2015/2016’. MUCK verdiende hiermee een cd-contract met videoclip en meerdere optredens in de Benelux.