KISS in Rotterdam Ahoy

De alom bekende rockers van KISS zijn nog steeds als ware muziekhelden op tournee. Ouderen, volwassenen en een aantal jongeren en kinderen verzamelden zich dan ook op woensdag 24 mei 2017 bij Rotterdam Ahoy voor het optreden van KISS.

De heren van RavenEye mogen het publiek opwarmen. Jammer genoeg voor de band is de zaal bij aanvang nog lang niet vol. Dit lijkt de band echter niets te doen en hij start met vol vermogen. Zanger Oli Brown kan zijn uithalen goed halen en zijn zang klinkt sterk. Drummer Adam Breeze krijgt ook zijn momentje om het publiek enthousiast te krijgen. Dit lijkt deels het gewenste effect te hebben: voorin begint het wat meer mee te bewegen. Het rocktrio lijkt goed geleerd te hebben van de afgelopen shows met KISSRavenEye zet een strakke set neer: een hoogstandje! Om af te sluiten duikt Brown op de nek van bassist Aaron Spiers en zo wordt het nummer afgespeeld. Nu zijn alle aanwezigen helemaal klaar voor headliner KISS.

Midden in de set wordt er een moment van stilte ingelast. KISS wil samen met Rotterdam Ahoy de aanslag in Manchester herdenken. Heel Rotterdam Ahoy is stil, terwijl de lichten doven. De display op het podium toont beelden en eerbetoon aan de slachtoffers.