Keymusic Sound & Light Show

Keymusic Sound & Light Show

Wil je met je band je eigen licht- en geluidset? Of ben je betrokken bij een café, podium, feestorganisatie of een andere plek waar concerten plaatsvinden? Dan is de Keymusic Sound & Light Show in Eindhoven een ideaal dagje uit. Hier krijg je uitgebreide demonstraties van de nieuwste apparatuur en kunnen experts meteen je vragen beantwoorden. Inschrijven is gratis!

De hele dag kun je nieuwe apparatuur bekijken van merken als Shure, Electro-Voice, Showtec, Bose, Mackie, Visual Productions, AKG en JBL. Maar het meest bijzondere van de Keymusic Sound & Light Show is dat je die apparatuur in een live-opstelling aan het werk kunt zien en horen.

Demonstraties
Shure, een van ‘s werelds grootste merken op het gebied van microfoons en studio-apparatuur, zal workshops organiseren die je ongetwijfeld ineressante nieuwe inzichten geven. Ook Electric Sound, leverancier van merken als Beyerdynamic, Electro-Voice en Dynacord, geeft een uitgebreide demonstratie.

De JBL Eon One is een nieuw compact luidsprekersysteem dat bedoeld is voor kleinere optredens, presentaties en evenementen en op de Keymusic Sound & Light Show kun je horen of de Eon One waarmaakt wat hij belooft. Ook interessant is de Harman Connected PA. Dit is een revolutionair systeem waarmee apparatuur van merken die van Harman zijn (JBL, AKG, Soundcraft, Crown, dbx, Studer, DigiTech, et cetera) met elkaar communiceert, zodat je altijd meteen de juiste instellingen hebt.

tijdschema (klik voor een vergroting)Optredens
Omdat je de beste indruk krijgt als je een een PA-systeem of lichtset in de praktijk ziet, zullen verschillende bands optreden. Hoofdact is Boris, de bekende soulzanger met de soepele stem. Maar ook de Phil Collins tributeband Collins Live Experience treedt op en demonstreert daarmee een Line-Array systeem van ODIN en ‘intelligent light’ van Infinity.
En last but not least zijn er deze dag speciale kortingen op veel livesound- en lichtapparatuur.

Gratis inschrijven
Kijk voor meer info op de website van Keymusic. Hier kun je je ook gratis inschrijven voor de Keymusic Sound & Light Show.

Plaats: Keymusic Eindhoven, Generaal Bothastraat 3, Eindhoven
Tijd: Zaterdag 13 mei 2017, 11:00-16:30

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen