Beatle fans opgelet! Vanaf morgen, 24 december, is de muziek van jullie favoriete band te streamen via alle grote muziekstreamingdiensten, Spotify, Apple Music, Google Play, Tidal, Slacker, Groove, Rhapsody, Deezer en Amazon Prime. Eén en ander heeft de band vandaag bekend gemaakt. Alle studio albums, ‘Please Please Me’,’With The Beatles’,’A Hard Day’s Night’, ‘Beatles For Sale’, ‘Help!’, ‘Rubber Soul’, ‘Revolver’, ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’, ‘Magical Mystery Tour’,’The Beatles’, ‘Yellow Submarine’, ‘Abbey Road’ en ‘Let It Be’ plus de verzamelaars ‘The Beatles 1962 – 1966’, ‘The Beatles 1967 – 1970’, ‘Past Masters’ (Volumes 1 & 2) en ‘1’ zijn dus vanaf morgen beschikbaar.

Het heeft even geduurd eer dat de catalogus van de band beschikbaar was. De nog overgebleven leden Paul McCartney en Ringo Starr vonden het tot op heden niet zo belangrijk dat de ‘Fab Four’ muziek verkrijgbaar is op muziekstreamingdiensten. Het is pas sinds 5 jaar dat hun aan te schaffen is via iTunes, de muziekdienst van Apple.

Op de officiële website van de band is te lezen dat de muziek vanaf middernacht is te streamen. Daar zie je een draaiende wereldbol met daarover een ‘zonneband’ over de landen waar het al zover is.