De Zuid-Koreaanse K-popgroep Monsta X komt op 3 juli in het kader van hun ‘WE ARE HERE’ wereldtour naar AFAS Live, Amsterdam. De populaire groep bestaat uit zeven leden: Shownu, Wonho, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Jooheon en I.M en debuteerde in 2015 bij recordlabel Starship Entertainment met het nummer ‘Trespass’. Ook buiten Zuid-Korea hebben de jongens immens veel fans. De kaartverkoop start op vrijdag 10 mei om 10:00 uur.

몬스타엑스 of zoals we in Nederland schrijven Monsta X is in een paar jaar opgeklommen van ‘rookie’ K-pop tot een talentvolle, bekroonde popgroep met dank aan hun immer groter wordende fandom, ook wel ‘Monbebes’ genoemd. Hun grootste tour ooit, MONSTA X: WE ARE HERE, omvat shows in 18 steden in 12 landen in Azië, Europa, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. 2019 MONSTA X WORLD TOUR ‘WE ARE HERE’ staat in het teken van Monsta X’s twee meest recente albums, ‘Take.1 Are You There?’ en ‘Take.2 We Are Here’. De videoclip van ‘Alligator’ was goed voor 10 miljoen YouTube views in minder dan drie dagen na de lancering. ‘Take.2 We Are Here’ bevat ook een samenwerking met de wereldberoemde DJ Steve Aoki, genaamd ‘Play it Cool’. In 2018 was Monsta X de eerste en enige K-popgroep ooit die optrad tijdens iHeartRadio’s jaarlijkse Jingle Ball Tour.

Monsta X is een genot voor de ogen en oren van Monbebes over de hele wereld met hun nummers die bekend staan om de hoge intensiteit en aanstekelijke melodieën. Ieder liveconcert laat de fans versteld staan ​​van de non-stop energie, meedogenloze kracht en tomeloze opwinding die de groep volhoudt van start tot finish tijdens hun twee uur durende concerten.