De Zuid-Koreaanse K-Pop sensatie GOT7 kondigt vandaag hun wereldtournee aan. Op dinsdag 8 oktober 2019 komt de zevenkoppige boy band met hun KEEP SPINNING World Tour naar Amsterdam voor een concert in Ziggo Dome. De voorverkoop start vrijdag 14 juni om 9:00 uur.

Met wereldwijd meer dan 100 miljoen views op hun videoclips, een nummer 1 in de VS iTunes charts en bandleden uit Korea, China, Thailand en de VS is GOT7 een internationaal succes. De leden JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom spreken en brengen muziek uit in meerdere talen. Ook brengt ieder een eigen talent in de groep; van zingen, dansen, rappen en Martial Arts, die ze in hun energieke live optredens tonen, tot het schrijven en produceren van hits in de studio.

In 2014 maakt GOT7 hun debuut met de EP ‘Got it?’. De track bereikt de eerste positie in de Billboard World Album Charts en al snel volgt het eerste album ‘Identify’ dat vooral in Azië goed wordt ontvangen. Na een aantal succesvolle singles zoals ‘Just Right en If You Do’, volgt er in 2016 het Japanse album ‘Moriagatteyo’. Het laatste studio album ‘Arrival’ is de meest succesvolle plaat van de band tot nu toe met maar liefst 145 miljoen views op YouTube voor de hitsingle ‘Never Ever’. Dit jaar brengt de groep nog voor de wereldtournee in juni in Seoul van start gaat het nieuwe album ‘Spinning Top’ uit.