Jennifer Batten bij Bax Music Amsterdam en Goes 23 en 24 mei

Jennifer Batten bij Bax Music Amsterdam en Goes 23 en 24 mei

De Amerikaanse topgitariste Jennifer Batten speelt dinsdagavond 23 mei in de muziekwinkel van Bax Music in Amsterdam. De dag erna kan iedereen die deze wereldberoemde gitariste eens van dichtbij wil zien, naar Bax Music in Goes komen. Daar geeft ze eveneens vanaf 19.00 uur een gratis demonstratie van haar kunnen. Batten speelde op alle drie de wereldtournees van Michael Jackson en ze toerde ook met Jeff Beck.

Naast de winkeldemonstraties voor iedereen die haar wil zien, geeft Jennifer Batten tv-interviews en bespreekt ze de apparatuur die ze gebruikt. Die registraties zullen te zien zijn op het eigen YouTube-kanaal van de muziekwinkel.

De winkeldemonstraties op 23 mei in Amsterdam en op 24 mei in Goes zijn gratis toegankelijk. Geïnteresseerden wordt wel gevraagd zich aan te melden vanwege de verwachte toeloop. De demo’s beginnen omstreeks 19.00 uur. Na afloop neemt Jennifer Batten de tijd om te signeren en een praatje te maken met belangstellenden.

Bax Music Amsterdam bevindt zich in de James Wattstraat 71a. De muziekwinkel in Goes is gevestigd in de Olympiastraat 4. Op beide locaties is er gratis parkeergelegenheid. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.bax-shop.nl/events.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen