Bestsellerauteur Chris Heath dook jarenlang in het leven van de spraakmakende zanger Robbie Williams. Het resultaat is een levendig en gedetailleerd verslag van de echte hoogte- en dieptepunten in zijn leven en carrière. Op 21 september verschijnt ‘Reveal‘, het ongecensureerde en aangrijpende portret van Robbie Williams en de langverwachte opvolger van de bestseller ‘Feel’.

Robert P. Williams begon zijn carrière in de muziek als lid van de ongelofelijk populaire boyband Take That, die hij verliet om een solocarrière te beginnen. Elf studioalbums later is Robbie nu een van de bestverkopende artiesten ooit, met meer dan 75 miljoen verkochte platen. In 2010 heeft hij zich weer aangesloten bij Take That voor ‘Progress’, het op een na snelst verkochte album in de Britse poplijsten ooit. Hij heeft meer Brit Awards dan wie ook, achttien stuks, waaronder de Outstanding Contribution to Music Award, en hij is naast David Bowie en Elton John een van de drie artiesten die ooit een Brit Icon Award hebben gekregen. Robbie heeft een onderscheidend en blijvend effect op de Britse popcultuur en is verkozen tot de nummer 1 Britse soloartiest ooit.

 

Meer dan twaalf jaar geleden publiceerden Robbie Williams en Chris Heath het lovend ontvangen boek ‘Feel’, over de weg naar roem van Robbie Williams. Chris Heath is de bekroonde bestsellerauteur van de biografie Pet Shop Boys ‘Literally’. Zijn carrière begon bij het muziektijdschrift Smash Hits in de jaren tachtig. Chris schreef ook regelmatig voor The Face, Details, Telegraph Magazine en Rolling Stone. De afgelopen tien jaar heeft hij lange non-fictieverslagen geschreven voor het Amerikaanse GQ – in 2013 won hij een National Magazine Award voor een reportage – en hield hij positief ontvangen interviews met politici en celebrity’s.

‘Reveal’ is het ongecensureerde en aangrijpende portret van Robbie Williams, zanger, songwriter en entertainer, waar duizenden fans jaren op gewacht hebben. Het boek verschijnt op 21 september 2017.