De wereldberoemde DJ en producer Hardwell krijgt een wassen beeld in het Madame Tussauds in Amsterdam. Een eerste poseersessie heeft inmiddels plaatsgevonden waarbij de beeldhouwers van Madame Tussauds honderden gegevens hebben verzameld. Van huidskleur en kleur van de ogen tot een afdruk van zijn handen, alle details van de DJ zijn nauwkeurig vastgelegd om het beeld zo levensecht te maken.

Madame Tussauds Amsterdam, dat al meer dan 45 jaar bestaat vond de keuze voor Hardwell een logische aangezien de DJ is al jaren een voorbeeld voor vele. Ook het afgelopen jaar heeft Hardwell niet stil gezeten. Naast de launch van zijn United We Are Foundation, waarmee hij al meer dan 18.000 kinderen in India heeft voorzien van educatie, zijn succesvolle I Am Hardwell tour en het recentelijk winnen van 6 awards tijdens de IDMA’s (International Dance Music Awards), waaronder die van Best Global DJ bevestigen zijn elite status binnen de dance scene.

Hardwell voegt zicht met zijn beeld toe in een rijtje van tijdloze artiesten, acteurs en politici. Eerder kregen collega-DJ’s Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto al een eigen wassen beeld, maar ook andere celebrities zoals Leonardi DiCaprio, Justin Bieber en de Koninklijke Familie gingen hem voor. De levensechte wassen versie van Hardwell zal vanaf oktober 2016 te bezichtigen zijn in Madame Tussauds Amsterdam.

unnamed (3)