De Amerikaanse zangeres Gwen Stefani brengt op vrijdag 18 maart haar langverwachte, derde soloalbum uit, getiteld ‘This Is What The Truth Feels Like’. De eerste single ‘Make Me Like You’ is eerder in februari verschenen.

‘This Is What The Truth Feels Like ‘ is volgens de blonde zangeres een ‘break up album’. Haar scheiding en de bijbehorende gevoelens gaven de voormalig No Doubt-zangeres veel inspiratie voor het schrijven van de teksten. Bijzonder is de videoclip van ‘Make Me Like You’. Deze werd in één take live opgenomen tijdens de commercial break van de Grammy Awards-ceremonie.

‘This Is What The Truth Feels Like’ is de opvolger van ‘Love.Angel.Music.Baby’ uit 2004 en ‘The Sweet Escape’(2006). Dankzij de hitsingles ‘Rich Girl’, ‘Sweet Escape’ en ‘Hollaback Girl’ werden beide album internationaal grote successen. In Nederland kreeg ‘Love.Angel.Music.Baby’ een platina award en ‘The Sweet Escape’ werd bekroond met een gouden award. Gwen Stefani won tevens drie Grammy Awards, zowel voor haar solowerk als met de band No Doubt.