Gitarist in App Store voor maar 3,49

Gitarist in App Store voor maar 3,49

Gitarist staat klaar voor download in de App Store. Voor slechts € 3,49! Inclusief video’s bij de tests en interviews en audio bij de workshops.

Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar ‘Gitarist’. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Gitarist – hét blad voor gitaristen en bassisten’.

Gitarist 319, oktober 2017, staat klaar voor download. In deze editie vind je onder meer de volgende artikelen.

Alle aandacht voor de akoestische gitaar in dit nummer. Om te beginnen een acht pagina’s dikke koopgids met de beste akoestische  gitaren van de afgelopen drie jaar in alle prijscategorieën. We testen drie Fender Paramounts, een Nederlandse Homestead steelstring en Mesa’s eerste akoestische combo, de Rosette. Verder workshops akoestische slide en moderne folk, en last but not least een interview met YouTube-ster Andy McKee over zijn spel en spullen. Maar niet alles is akoestisch, want we praten ook met Troy Van Leeuwen en Dean Fertita van Queens Of The Stone Age over o.a. Dr. No pedalen en Ruben Hoeke vertelt over zijn project met oude opnamen van zijn vader Rob, de legendarische boogiewoogiepianist. Verder nog tests van een exclusieve B&G gitaar, een Hagstrom metal-axe en reverb- en modulatie-effecten van Boss.  

Deze editie van Gitarist staat klaar voor download in de App Store. Voor slechts € 3,49! Inclusief video’s bij de tests en interviews en audio bij de workshops.

Bij de meeste artikelen, interviews en workshops leveren we extra video, audio, slideshows of weblinks. In de Digitale Editie kun je die meteen aanklikken.

Download Gitarist uit de App Store
Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar ‘Gitarist’. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Gitarist – hét blad voor gitaristen en bassisten’. 

Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan ‘officieel’ een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven. Let wel erop dat je dan op tijd opzegt als je je proefabonnement niet wilt continueren.
 

Halfjaarabonnement slechts € 19,99!
Neem nú een abonnement op onze Digitale Editie, boordevol video en weblinks naar allerlei extra’s bij de artikelen!

AKO levert geen digitale tijdschriften meer
AKO heeft besloten per 1 januari 2015 te stoppen met  hun AKO Magworld app voor digitale tijdschriften. De apps verdwijnen uit de AppStore en Google Play. De digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot eind volgend jaar, 31 december 2015, beschikbaar. Daarna zijn ze vanzelfsprekend nog op je app leesbaar, maar niet meer opnieuw downloadable. 

Natuurlijk zijn wij bij Gitarist niet blij met deze ontwikkeling, maar kunnen niets anders dan het besluit van AKO accepteren. Wel hebben we ons hard gemaakt dat de eventueel resterende abonnementsgelden die aan AKO zijn betaald teruggestort worden, en dat gaat dan ook gebeuren.

Toen wij kort geleden dit nieuws vernamen zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven. Natuurlijk kan je meteen in de App Store terecht als je ons blad leest op iPad of iPhone. Sinds drie kwart jaar zijn we in de iTunes Kiosk vertegenwoordigd met een app die sowieso beter oogt en beter functioneert dan de AKO app. De losse nummers en abonnementen zijn in de App Store iets duurder dan die bij AKO, aangezien Apple ons meer geld berekent voor de faciliteit. Maar we kunnen het daar nog altijd goedkoper aanbieden dan de print-editie. En de digitale editie komt natuurlijk inclusief veel audio- en video-footage. 

Klik hier om meteen naar de juiste pagina in de App Store te gaan. Of zoek in de Kiosk in de sectie Film en Muziek naar ‘Gitarist – hét blad voor gitaristen en bassisten’. 

Diezelfde app kunnen we heel binnenkort ook in Google Play gaan aanbieden, zodat Android-gebruikers ook kunnen gaan overstappen. Laat het ons weten als je daar interesse in hebt, dan informeren we je zodra het mogelijk is.

We hebben de indruk dat niet veel van onze lezers het blad op desktop of laptop lezen. Mocht dit wel het geval zijn, laat ons dan weten op [email protected] dat dit wel zo is, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

U kunt meer van het nieuws op de bron lezen