Het aftellen is begonnen. Nog ruim een maand voor Festival deBeschaving. Tijd voor een update! Naast de drie muziekpodia en de wetenschapstent creëren worden er dit jaar een aantal nieuwe area’s op het festival gecreëerd: The Village Coffee & Music host een eigen area met live bandjes vanuit een Bedford truck, de nieuwste singer-songwriters van Giels Talentenjacht krijgen samen met de beste voorstellingen van het Café Theater Festival een eigen area in de speeltuin van de Botanische Tuinen en worden er akoestische sessies geprogrammeerd op een bijzondere plek in de binnentuin van het Fort midden op het festivalterrein.

Daarnaast verrijst een verborgen Offline Area, exclusief voor bezoekers die hun telefoon op vliegtuigstand zetten en alleen naar binnen mogen met een afgeplakte mobiel. Tussen de area’s door vind je theatraal veldprogramma en bouwen speakerfietsen kleine popup-dansfeestjes. Last but not least: één van de oudste botsautobanen van Nederland komt naar deBeschaving, waar naar hartelust gerollerskate kan worden.

De kaartverkoop gaat hard, dus tijd om verzekerd te zijn van een ticket voor het meest inspirerende feestje van deze zomer op zaterdag 2 juli in de Botanische Tuinen in Utrecht.