De legendarische Amerikaanse band Dog Eat Dog was één van de eerste bands die hardcore punk combineerde met hiphop. In de jaren ’90 scoorde de band met de singles ‘No Fronts’ en ‘Who’s The King’, beiden te vinden op het debuut-album ‘All Boro Kings’ (1994). Op zaterdag 12 oktober viert Dog Eat Dog de 25e verjaardag van dat klassieke album met een exclusieve Nederlandse show tijdens de ‘All Boro Kings’ 25 Year Anniversary European Tour 2019 in de NIEUWE NOR in Heerlen.

Het debuut-album All Boro Kings met singles No Fronts en Who’s The King betekende de doorbraak van Dog Eat Dog in 1994. Met hun mix van hardcore, metal en punk (en een zeer prominente en herkenbare saxofoon) maakte de band vóóral ook live indruk. In 1995 speelden ze een memorabele show op Dynamo Open Air in Eindhoven, waar het publiek zó hard stond te springen dat er een lichte aardbeving werd gemeten. In 1996 stonden ze zelfs twee keer op Pinkpop, zowel op Rockin’ Kolonia (de vooravond van Pinkpop) als op het Noordpodium op Pinkstermaandag. Het hele veld zong teksten luidkeels mee. Zoals “Who’s The King? Who’s The King? Who’s The King? Who!” (uit ‘Who’s The King’) en “No fronts no tricks no soap box politics / No guns just blunts we kick this just for fun.” (uit ‘No Fronts’).

Een kwart eeuw na het verschijnen van het debuut-album viert Dog Eat Dog het jubileum van ‘All Boro Kings’ met een uitgebreide Europese tour die in Nederland alleen de NIEUWE NOR in Heerlen aandoet.