Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Uriah Heep in Patronaat

De Britse hardrock band gaat al langer dan 40 jaar mee. Met nummers als Easy Livin’, Gypsy en Lady In Black wierf de band bekendheid. Die klassiekers van Uriah Heep zijn voor veel liefhebbers het schoolvoorbeeld van hoe hardrock moet klinken. Na een paar jaar niet in Haarlem te hebben gespeeld komt Uriah Heep vanavond weer naar Patronaat. Verwacht een overweldigende rockshow!

Met hun meest recente album ‘Outsider’ uit 2014  gaat de band meer dan ooit terug naar de sound van de oude Uriah Heep albums. ‘Outsider’ is opnieuw het bewijs dat Uriah Heep nog lang niet toe is aan een overigens welverdiend pensioen!

Support komt deze avond van de formatie Tricklebolt. Deze band opende ook tijdens de veelbesproken Uriah Heep-dag in De Pul (Uden).