Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Claw Boys Claw in De Gigant

Deze garagerockers van de Amsterdamse school zijn alles behalve nat achter de oren. Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al dertig jaar de kern van de band.

In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, en in maart 2013 ein-de-lijk een opvolger. ‘Hammer’ is de naam en geproduceerd door Björn Ottenheim (zZz).

40 jaar GigantDit optreden vindt plaats in het kader van het 40-jarig jubileum van Gigant. Claw Boys Claw speelde o.a. al in 1985, 1986, 1997 en meer recentelijk in 2009 en 2013 in Gigant.