Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Stream of Passion.

Op 18 april 2015 verscheen het nieuwe album ‘A War Of Our Own’ van de Nederlandse metal band Stream of Passion. ‘A War Of Our Own’ is progressiever en melodieuzer dan de vorige albums. Ook de symfonische elementen en de Latijns-Amerikaanse passie, beiden zo kenmerkend voor de band, zijn volop aanwezig.

Stream Of Passion werd in 2005 opgericht door zangeres Marcela Bovio en Arjen Lucassen. De afgelopen negen jaar heeft de band drie studioalbums uitgebracht: ‘Embrace The Storm’, ‘The Flame Within’ en ‘Darker Days’. Ook bracht de band een live-cd/dvd uitgebracht, getiteld ‘Out In The Real World’. Daarnaast tourt de band al jaren de wereld over, o.a. in Europa, Canada, Rusland en Israël met bands als Epica, Leaves’ Eyes en Xandria.

Support op de avond komt van maarliefst twee bands! Penelope en Scarlet Stories zullen de zaal opwarmen voor Stream of Passion.

Meer info en kaarten via http://www.duycker.nl