Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Stef Bos.

Na Hotelgasten in Theater De NWE Vorst en 013, vandaag een XL-versie! In Hotelgasten XL ontvangt popjournalist, columnist en auteur Leon Verdonschot de Nederlandse zanger Stef Bos. Hij interviewt de zanger over zijn passies, leven en inspiratiebronnen. Aan de hand van zelf meegebrachte filmfragmenten, foto’s, muziek, instrumenten en andere bezittingen geeft Bos het publiek een ongekend persoonlijke rondleiding in zijn leven.

Maar een programma met Stef Bos zonder muziek, is eigenlijk geen programma met Stef Bos. Na de pauze zal hij dan ook samen met zijn band stukken uit zijn nieuwe theaterconcertSprong In De Tijd, tevens het startschot van zijn 25-jarige jubileumtour, spelen. Programmeur Gert Gering zei vorig jaar nog: “Stef Bos is een zanger die zo dichtbij komt dat je het idee hebt dat je bij hem in de huiskamer zit.” In Hotelgasten XL wordt dat idee werkelijkheid.

Meer info en kaarten via http://www.theaterstilburg.nl