Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wooden Soldiers

Wooden Soldiers is een zeskoppige NewFolk band uit Utrecht, die een gedegen bandsound met lyrische, meerstemmige zanglijnen combineert. Of het nu gevoelige, kleine liedjes zijn, of songs die op bouwen tot epische ontladingen, de band heeft een karakteristiek eigen geluid dat een aanvulling vormt op het huidige folk-aanbod in Nederland.

Berend van den BrandMijn droom is altijd al geweest om mezelf te kunnen neerzetten als solo popartiest. Sinds mijn veertiende schrijf ik liedjes en heb ik beetje bij beetje meer ervaring op gedaan door naast school op te treden en veel te schrijven. Ik kenmerk mezelf door theatrale aspecten te combineren met pop nummers. Ik laat mezelf inspireren door artiesten onder andere als: David Bowie, Lana Del Rey, Lady Gaga, Florence & the Machine, Marina & the Diamonds en Annie Lennox. Mijn doel is uiteindelijk om meerdere kunst- en performancevormen te bundelen en dit vorm te geven in de commerciële popwereld. Maar voor nu hoop ik op een intieme manier het publiek te raken met mijn liedjes en stem.

Meer info: www.energiehuis.nl